top of page
Αναζήτηση

<<ΟΡΕΞΗ.... ΓΙΑ ... ΖΩΗ...>>

Το Σάββατο 5 Οκτώβριου πραγματοποιήθηκε η εσπερίδα με τίτλο << Όρεξη .... για ζωή..>> με ομιλήτριες την Ψυχολόγο - Ψυχοθεραπεύτρια συστηματικής προσέγγισης - MsC γνωστικής Νευροαποκατάστασης , UHT Ιατρικής κα Ζαβαλίγκου Άρτεμη, η οποια ανέπτυξε το θέμα << Η αυτοσυμπόνια και η αποδοχή της Ευαλώτητας- Τα μονοπάτια της Ψυχικής Υγείας>>

ενώ για το <<μυστικό για μια ζωή χωρίς "Α" στερητικό καθώς και για την καλή υγεία μετά τον καρκίνο, μίλησε η διατροφολόγος κα Βοσυνίωτη Άννη , δασκάλα γιόγκα με μετεκπαίδευση στις ΗΠΑ πάνω στη γιόγκα και την διατροφή, καθώς και την Κλινική διατροφολόγο -διαιτολόγο κα Μαριδάκη Όλγα.


Κάντε την πρόληψη στάση ζωής ... υπενθύμισε η πρόεδρος του Συλλόγου κα Ντάκη Αθηνά, καθώς η πρόληψη σώζει ζωές.

Αναφορά έγινε επίσης για τις πολύτιμες συνεργασίες του Συλλόγου με το Άλμα Ζωής , τη Φλόγα, το Σύλλογο Καρκινοπαθών Λάρισας, το ΚΕΦΙ, ΤΗΝ Ένωση Ασθενών Ελλάδος και το Ογκολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Βόλου , συνεργασίες που σκοπό έχουν την στήριξη των ασθενών που νοσούν από καρκίνο, ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας Σκοπέλου με σκοπό την πληρέστερη ενημέρωση των καρκινοπαθών .

Η αντιπρόεδρος του Συλλόγου κα Μάγδα Πατσή ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για το ιστορικό του << Φάρου>> .

Ο Σύλλογος συνεχίζει τις επαφές με το Ίδρυμα Τζένη Καρέζη και το Ίδρυμα Γαλλιλαίος με στόχο την δημιουργία ανακουφιστικής μονάδας στο νησί.


Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ο Φάρος Σκοπέλου ενημερώνει τους εξυπηρετούμενους του, ότι λόγω αλλαγής της κοινωνικής πολιτικής της AEGEAN FLYING DOLFINS (ιπτάμενα...

Comments


bottom of page